zondag 2 december 2012

Lekker handwerkdagje

Eigenlijk is het mijn werk weekend maar ik door een voet blessure heb ik korte dienstjes en zit ik in de ziektewet. Daar door heb ik de laatste week wel het een en ander op handwerkgebied kunnen doen.


Allereerst een foto van de hele quilt....hij is gedubbeld en ik ben begonnen om langs alle grijze lijnen te quilten. Daarna ga ik de meeste vlakken vullen met een raster, rechte lijnen, hartjes en veerpatronen. Voorlopig dus nog wel even zoet........

Gisteren kwam het eerste deel van SAL1905 JHA uit en omdat ik alles klaar had liggen meteen gistermiddag begonnen, vanmorgen na het werk het laatste stukje.......Deel een is af......op de drie steekjes na onder de negen, je ziet nu een klein rondje. Ik was iets te snel met een foto maken, lol.

Vanmiddag nog wat borduurtjes verwerkt, kerstborduurtjes,er moet nog iets geschilderd worden en dan zijn ze klaar en kan ik ze van de week fotograferen bij daglicht.

Voor nu, veel liefs Yolanda

4 opmerkingen:

 1. Hoi Yolanda,
  Je quilt en borduurwerk zien er prachtig uit! Ik hoop dat het snel weer beter gaat met je voet!
  groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had je quilt al op de prikpagina gezien, maar vind het leuker hier te reageren. Hij is prachtig!!! Helemaal naar mijn smaak. En hij gaat nog mooier worden door het quiltwerk. Jammer van je voet, maar het geeft je wel tijd om lekker bezig te zijn. Beterschap!
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor Yolande, haha ja wat 'n straf om in de ziektewet te zitten hé... als je nu zo heerlijk bezig kunt zijn!
  om je vraag over de verf te beantwoorden, ik heb gewoon witte hobby acryl verf gebruikt, je kunt er ook hout enz mee verfen...
  groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik antwoord even hier omdat ik geen email adres van je zag. Ik heb dat borduurpatroon niet met een creditcard betaalt omdat ik die ook niet heb. ik betaal altijd met paypal, want heel gemakkelijk via je eigen rekening loopt :-)

  Je quiltje is werkelijk prachtig en je borduurtje ziet er ook superleuk uit !!

  BeantwoordenVerwijderen