woensdag 21 maart 2012

Weinig kunnen doen.....

In de afgelopen weken......
Ik heb al een paar weken, maanden, veel pijn net onder het schouderblad, tintelingen in rechterhand. Pijnstillers helpen nauwelijks dus ten einde raad naar de fysio, die wisten het wel.....even kraken...daar wat recht zetten...vooral rustig aan doen.....en niet te veel handwerken. Nou dat is lekker, heb je al zo weinig tijd en heel veel ideeèn.....mag je ff niet zo veel. Tot op heden heeft het niet veel geholpen, blijf pijn houden....wordt er sjacho van. Tot dat de therapeut een aantal vragen ging stellen.....heb je dit...kan je dat....Pfff zou hij het nu gevonden hebben, ik hoop het.
Wat betreft het handvaardige dus weinig gedaan, de kistjes geverfd....een in het zwart voor het haloween borduurtje en een mooi rood, voor nog een te maken project.( Wat voorlopig dus nog even moet wachten).
Vorige week ook de schouw van de open haard een kwastje gegeven, deze was eerst oud grenen en is nu wit. Een handige verf die zelfs over een laag was kan, met een mooi resultaat. Ook de kistjes zijn met deze verf behandeld.
Gelukkig is het mooi weer en kunnen ook buiten lekker ontspannen, fietsen, wandelen en in het zonnetje zitten.
Het verder opleuken van het wisselhuisje moet dus ook maar even in de wacht.

Liefs, Yolanda

donderdag 8 maart 2012

Borduur kistje `Yolanda`

Hier begon het mee......druk aan het borduren maar dan.....het zou toch wel heel leuk zijn als er ook zo´n kistje zou komen. Nu heb ik een heel aardig mannetje die graag open staat voor nieuwe ontwerpen en die al mooie quilt project boxen en wisselhuisjes voor mij heeft gemaakt.
Druk gaan borduren en meten......daarna nog maals meten want het moet wel gaan passen. Toen maar een schets op papier gezet met de maten er bij.......en kijk eens dit is het geworden......

......mijn eigen borduurkistje......

Willen jullie ook zo´n mooi kistje.... kijk dan op de site van Mascha (created by Macha), dit keer created by Yolanda. Voor de prijs hoef je het niet te laten....

Liefs Yolanda