woensdag 21 maart 2012

Weinig kunnen doen.....

In de afgelopen weken......
Ik heb al een paar weken, maanden, veel pijn net onder het schouderblad, tintelingen in rechterhand. Pijnstillers helpen nauwelijks dus ten einde raad naar de fysio, die wisten het wel.....even kraken...daar wat recht zetten...vooral rustig aan doen.....en niet te veel handwerken. Nou dat is lekker, heb je al zo weinig tijd en heel veel ideeèn.....mag je ff niet zo veel. Tot op heden heeft het niet veel geholpen, blijf pijn houden....wordt er sjacho van. Tot dat de therapeut een aantal vragen ging stellen.....heb je dit...kan je dat....Pfff zou hij het nu gevonden hebben, ik hoop het.
Wat betreft het handvaardige dus weinig gedaan, de kistjes geverfd....een in het zwart voor het haloween borduurtje en een mooi rood, voor nog een te maken project.( Wat voorlopig dus nog even moet wachten).
Vorige week ook de schouw van de open haard een kwastje gegeven, deze was eerst oud grenen en is nu wit. Een handige verf die zelfs over een laag was kan, met een mooi resultaat. Ook de kistjes zijn met deze verf behandeld.
Gelukkig is het mooi weer en kunnen ook buiten lekker ontspannen, fietsen, wandelen en in het zonnetje zitten.
Het verder opleuken van het wisselhuisje moet dus ook maar even in de wacht.

Liefs, Yolanda

2 opmerkingen:

 1. hartstikke vervelend voor je dat je zo'n pijn hebt, hopelijk heeft de fysio idd gevonden wat het is en kan hij/zij je er ook vanaf helpen.Van rust houden is het nog niet echt gekomen zie ik, je haard is een plaatje en het wisselhuisje had ik nog nooit gezien, wat schattig zeg!
  Beterschap

  groetjes, Fem

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yolanda, hoe is het met je gezondheid?

  Je hebt een award gekregen, kijk even op mijn blog!

  groetjes, Fem

  BeantwoordenVerwijderen