zaterdag 12 januari 2013

Deel 4 is ook af.......

Zo juist de laatste draadjes weggewerkt van deel 4....... de SAL 1905 van Simone . Vandaag eerst gewerkt en daarna met een lekker kopje thee deel 4 zitten borduren.


En toen wilde ik een foto van m´n schoollapje laten zien ........maar kan geen foto uploaden....morgen maar eens uitzoeken hoe ik dat moet gaan doen. Wie heeft een makkelijke tip...................
Wel balen dat het nu weer anders is, vond het wel makkelijk......ben toch al niet zo handig met dit soort dingen.

Word dus vervolgd......Yesssss gelukt......even google en picasa web album moeten maken maar dan heb je ook wat. Komt dit door veranderingen van Blogger of snap ik het niet meer.

Nu gauw verder met het tasje van Jeanny, ook al zo´n leuk projectje.......maar dat laat ik van de week wel zien. Dan heb meer tijd om foto´s te maken en via Picasa te plaatsen.

Voor nu veel liefs,

2 opmerkingen:

  1. 't Borduurtje wordt erg mooi! Ik kan je geen tips geven over het plaatsen van foto's; ik werk op een Macbook en die heeft weer een heel eigen manier. Maar het is je gelukt!
    'n Mooie zondag gewenst. Groetjes, Marjo B-W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb je snel gedaan, het wordt al een echt lapje, mooi!
    Ik heb geen last gehad met foto's uploaden, doe dat wel via Picasa, maar niet webalbums. Misschien heeft het ook te maken met de browser. Internet explorer levert nog wel eens problemen op met blogger. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen