donderdag 18 oktober 2012

Terug van vakantie......

We zijn weer terug van een weekje vakantie, dit keer in Bretagne Frankrijk. Het weer wilde niet echt mee werken, bijna alle dagen regen. Op donderdag en vrijdag begon de dag droog, zodoende konden we lekker langs het strand wandelen.





Voordeel van dit weer is dat je lekker kan handwerken, quilten en borduren. Een aantal blokken van de L.I.B. zijn gemaakt en de borduurtjes daarvoor zijn af. Ik borduur ze niet allemaal, mijn quiltje wordt ong 1.25 cm in het vierkant.

Een andere top is deze week ook afgekomen en ligt nu op de tafel, in m´n ateliertje, om gedubbeld te worden.



Via prikbord kon ik aan dit patroon komen, ik heb het in vier delen op de naaimachine gemaakt. Heel voorzichtig en niet te lang achter elkaar, blok voor blok. Ik ben geen ster om te patchen op de machine....al moet ik zeggen: het gaat me wel iets gemakkelijker af.



Ik heb al een tijdje stofjes gespaard van French General, hier en daar gekocht.


En op deze manier kan je goed zien hoe mooi deze stoffen zijn.



Een prachtige combinatie van rode, beige en grijze tinten......echt dat franse sfeertje.

En nu zou je een foto van het geheel verwachten .......maar die ben ik vergeten, die houden jullie nog tegoed.

Voor nu....liefs Yolanda

2 opmerkingen:

  1. Jammer dat je zo veel regen had. Maar daar is wel weer iets moois uit voortgekomen, prachtig die stoffen zo bij elkaar. Succes daarmee!
    Lieve groet, Marjo B-W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Yolanda,
    Bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog en wat leuk dat je volger bent geworden. Met mijn tante (Dorien) wist ik al dat jij ook creatief bent. Ik heb even rondgekeken op jouw blog en gezien dat je prachtige dingen maakt! Wat leuk dat er ook een foto van het hart van tante Dorien op staat!
    groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen