woensdag 24 april 2013

Goed nieuws en minder goed nieuws.....

Na een flinke blog vakantie toch maar weer eens een verhaaltje. Na het ziek zijn hebben we het keuken drama gehad....nah ja gehad....eigenlijk zitten we er nog midden in. Ik zal jullie de details besparen, die stonden zo nu en dan al op facebook. Om kort te gaan we hebben een nieuwe keuken gekocht bij Ikea en via een bij hun aangesloten aannemer, zou de keuken geplaatst worden. Daar zijn we nu dus bijna 10 weken mee bezig. Al diverse klachten neergelegd bij zowel de aannemer als Ikea maar.....ik denk dat je als klant toch aan het kortste eindje trekt.


Zo ziet de keuken er inmiddels uit, bij het gele plakband komt een nieuw aanrechtblad, verkeerd doorgegeven aan de steenhouder......dus 2x3 weken wachten. De vloer, waarvan 9 tegels zijn gebroken, wordt een beetje opgelapt.......garantie tot aan de deur. Heb er slapeloze nachten en buikpijn van gekregen.

Het goede nieuws, doordat we nu vaak thuis moesten blijven, heb ik wel wat af kunnen maken.

Mijn `life is beautifull` is (bijna) af. De quilt is gedubbeld en ligt te wachten om gequilt te worden, ik wacht nog op wat inspiratie hoe te gaan quilten.


Dit poppen-beren vestje, patroontje van atelier Bep, is ook af. Nog even in elkaar zetten, de draadjes afwerken en knoopjes er op. De volgende is ook al gebreid, dit keer van ongebleekte katoen en daar wil ik een randje op mazen.

Verder ben ik druk met kleine dingetjes af te maken en met volgende grote dingen te bedenken......soms zou ik wel voor me zelf willen beginnen.....er zit zoveel in m'n hoofd. Maar vaak is het wiel al uitgevonden.....en zie ik mijn bedenksels ergens op internet bij een ander......

Wel zou ik nog een groepje dames thuis kunnen ontvangen om met elkaar te borduren en of haken......dat laatste is weer helemaal HIP.

Voor nu......alle liefs en een goed weekend......met mooi weer. Yolanda

4 opmerkingen:

  1. wat een toestand met die keuken. We hebben er ook een van Ikea maar mijn man heeft 'm er indertijd zelf ingezet. Desondanks zijn we de nodige keren terug geweest naar de Ikea vestiging om het een en ander te corrigeren/af te halen/enz. enz. Uiteindelijk is het allemaal wel goed gekomen, gelukkig... Je "life is beautiful" wordt prachtig. Hopelijk is de keuken eerder klaar dan de quilt...
    Groetjes, Marjo B-W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gedoe dat het tegenzit. Toch is het een prachtige keuken. Hopelijk komt het goed.
    Je quilt is prachtig en die heb je gelukkig in eigen hand. Lief vestje. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen zeg dat het zo lang duurt als er problemen zijn !!!
    Je quilt en vestje zijn superleuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer zeg dat heg zo moeilijk gaat met je nieuwe keuken.
    Wij hebben 2 jaargeleden zelf een nieuwe Ikea keuken gezet en geen klachten.

    Even een vraagje de quilt die onder het vestje ligt is dat een andere als de quilt daarboven?

    Vind hem zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen