dinsdag 24 januari 2012

Heel veel post en pakjes.....

Zo nu eerst maar eens een berichtje......kan er nog niet aan wennen om steeds foto´s te maken en berichtjes te schrijven.
Deze week stond in het teken van veel post en pakjes ontvangen........

Aller eerst een pakje van Carin, vol met borduur patroontjes. Steeds als ze weer een nieuw ornamentje af had dacht ik ....O WAT MOOI.....  en heb haar toen gemaild met de vraag wat ze met de patroontjes zou gaan doen als ze af zijn, misschien wilde ze wel verkopen.  En gelukkig voor mij wilde ze dat wel.



Als derde kwam het pakje van Macha, persoonlijk bezorgd door haar man. Dat is leuk thuis komen na een avond werken. Vol met huisjes ..........wisselhuisjes, met onze bee gaan we kleine quiltjes maken om hier in te hangen. En dat was pakje twee, van Wilma, met vier leuke mini-quiltjes patroontjes.



Het laatste pakje is van Simone, soed-idee, met haar nieuwste patroon. Ik geloof dat ik de eerste was die bestelde.....met dat zij het bericht plaatste las ik het en reageerde meteen door te bestellen.



De laatste foto even geleend van Simone, dit heeft ze even als voorbeeld op haar blog gezet. Ook weer errgggg mooi, hoe kom ik aan tijd om het allemaal te maken...... HELP.
Vrijdag gaan we voor een weekje weg, naar Drente, misschien kan ik daar lekker gaan prutsen en wat dingen af maken.
Ik ga gauw weer verder, heb vandaag ook nog een huisje gemaakt maar dat is voor een volgende keer.

Liefs Yolanda

1 opmerking:

  1. Zoo dat is veel leuke post krijgen in een week. Ik zou zeggen ... geniet ervan !!!

    BeantwoordenVerwijderen