zondag 26 augustus 2012

Echt quilt weer.....

Vandaag was het echt quilt weer.....bijna heel de dag heeft het hier geregend. Vandaag dus lekker aan de grote tafel een aantal blokken van de L.I.B. aan elkaar zitten maken en in m´n nieuwe agenda zitten bladeren. Hahaha.....je zou bijna wensen dat het al 2013 zou zijn.

En ik wil jullie graag een hartje laten zien....het is geborduurd door een dochter van een van onze bewoners voor ons trouwen. Het is heel fijntjes geborduurd in mijn favorieten kleur, wat puur toeval is..... Alhoewel....bestaat toeval..... Van de week verteld ze mij het verhaal hier achter, het patroon komt uit een boek gekocht bij Steekjes en kruisjes een hele leuke winkel in Huizen. Ik begon te lachen.....ja die winkel ken ik heel goed en ook Marijke en Gonnie. Jullie zullen wel snappen dat ik heel erg blij ben met dit cadeau.Ik zie dat het me ook gelukt is om een linkje te plaatsen....nog bedankt Marjo Marjo voor je hulp.


Als laatste een foto van m´n laatste spelden kussentje, een patroon van Ellie. Ik heb hem-haar met de hand gemaakt, een leuk werkje om in de tuin te maken.
Morgen weer aan het werk....voor nu...

Liefs Yolanda

2 opmerkingen:

  1. Graag gedaan, Yolanda! En je L.I.B. wordt prachtig.
    Groetjes, Marjo B-W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yolanda, de blokken zien er erg leuk uit!. Mooie kleuren.
    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen